Op de bar stonden mooie blauwe (Blue) Curaçao welkomstdrankjes. Aan de muur hingen blauwe en gele ballonnen en wijzelf en onze gasten waren ook in het blauw-geel gestoken. De kleuren van de Curaçaose vlag, onze nieuwe bestemming!

Afgelopen weekend was dan ons afscheidsfeest werkelijkheid geworden. Daarmee kwam ons vertrek wel heel dichtbij. Op 15 januari d.v. vliegen we met KLM naar het Caribische eiland Curaçao!

Het geweldige bistro restaurant, De Buik van Parijs, was de perfecte setting voor sfeer en gezelligheid. Met onze zus en zwager, Inge en Sven  als kersverse eigenaren, konden we meteen het begin van hun avontuur vieren!

Uit alle uithoeken van Nederland kwamen vrienden en familie om afscheid te nemen.

Het was moeilijk om te genieten van wat wel een mooi feestje was. In plaats van genieten begon vooral tot me door te dringen wat we allemaal achterlaten... Zo veel lieve mensen! Waarvan we zo veel mooie woorden kregen, zoals; God gaat met jullie mee!

Maar, het is geen afscheid voor altijd.

We komen terug!!! Na 2, 3 of 4 jaar, misschien eerder, misschien later.

Tijdelijk een oceaan tussen ons in...

Maar gelukkig zijn we verzekerd! Van het volgende;

"Want ik ben verzekerd, dat noch dood, noch leven, noch engelen, noch overheden, noch machten, noch tegenwoordige, noch toekomende dingen, noch hoogte, noch diepte, noch enig  ander schepsel ons zal kunnen scheiden van de liefde Gods, welke is in  Christus Jezus, onze Heere."
De Feestlocatie!
Blue Curacao
#Dresscode