Het weer was ongewoon zacht voor de maand januari, terwijl de laatste verhuisdozen in de vrachtwagen werden geschoven. Nog even genieten we van de laatste zonnestralen in onze woonkamer, voordat we de voordeur voor een lange tijd achter ons dichttrokken...dat is nu alweer ruim een jaar geleden.

Wat is het jaar ontzettend snel voorbij gegaan. En wat is er ontzettend veel gebeurd. Wisten we toen nog amper wat Covid-19 was. Laat staan dat het vandaag nog steeds het nieuws zou bepalen. Maar ook van heel ander nieuws waren we nog compleet onwetend. Kort na onze aankomst op Curaçao kwamen we erachter dat we in verwachting waren van onze prachtige zoon Ezra. Een echte Yu di Kòrsou. Op moment van schrijven ligt hij op de speelmat en heeft omrollen naar zijn buik bijna onder de knie/ En wie had gedacht dat van ons twee, Annieke de eerste zou zijn die een inschrijving bij de KvK als ZZP-er zou doen. Ik niet ;)

Tussen de Corona-golven door hebben we het geluk gehad om nog 2 weken in Nederland te kunnen zijn. En hebben we ook familie hier mogen verwelkomen, maar helaas was dat niet voor iedereen mogelijk en werden bezoeken ook geannuleerd. Schrale troost, we blijven nog even op Curaçao. Dus we hopen jullie hier snel eens te kunnen verwelkomen. Om jullie extra tijd te geven om langs te komen: we hebben - al enige tijd geleden - de knoop doorgehakt om minimaal nog een jaar te blijven. En zoals het er nu uitziet waarschijnlijk wel twee jaar. Met een dubbel gevoel; het geeft ons de gelegenheid om hier echt iets op te bouwen, nog meer te genieten, te investeren in vriendschappen, de gemeente en ook te ondernemen. Maar aan de andere kant missen we jullie dan nog langer, en de kleintjes worden al zo snel groot!

Ga eens snel tickets boeken =)

Hopelijk tot snel!